Организация на работата ни във връзка с COVID-19

Организация на работата ни във връзка с COVID-19

Бихме искали да Ви уведомим, че във връзка с разпространението на вируса COVID-19 и обявеното извънредно положение в Република България, фирма “Добрите съседи” ООД променя начина си на работа със своите клинети.

Фирмата ни полага усилия за осигуряване на безопасност и грижа за здравето на своите клиенти, и безопасна работа на своите служители.

Фасилити Мениджърите продължават да работят с нормално работно време, като стремежът ни е да ограничим контактите “лице в лице” между служители и клиенти във възможно най-голяма степен. Приоритетно използвайте комуникация по телефон или имейл. Информация за средствата за комуникация можете да намерите на таблото във Вашия вход.

Преустановяваме посещенията на сградите от нашите служители за инкасиране на вноските за поддръжка и консумативи. Вместо това използвайте електронни средстава за разплащане, чрез ePay.bg или банков превод. Разплащането в офиса, също няма да бъде възможно.

Техническите екипи и хигиенистите ще посещават сградите и ще продължават да изпълняват своите задължения. Хигиенистите ще дезинфекцират пода и повърхностите с увеличена честота на допир, като дръжките на асансьорите и стълбищните парапети например.

Благодарим Ви за съдействието и разбирането, пoради обстоятелства на форсмажор, при които се налага да работим и да изпълняваме своите задължения. Изброените мерки остават в сила до края на въведеното извънредно положение, който към този момент е обявен за 13 Април 2020. Ще се съобразим, ако има промяна в обстоятелствата.

Всички новини >>